Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
menina mas que bonito que esta esta 5* adoreiiiiiiii bjs
RispondiEliminaCe simpatic este! :)
RispondiEliminaCîta munca! Brava!
RispondiEliminamaya nu chiar asa mult de munca,am avut alte torturi la care am muncit mai mult,a fost un tort facut pe ultima suta de metri in scurt timp trebuia sa inventez ceva
RispondiEliminaTare frumos este ! Imi inchipui ca s-a bucurat mult prietena ta.
Eliminao seara buna..baci!