Reteta de maioneza am vazut-o,mi-a placut si am incercat-o la pupi,am modificat-o un pic,e foarte buna si in zilele de post foarte utila la diferite combinatii.
1/4 lingurita de otet
un praf de zahar
1/2 cana ulei de masline
Se foloseste la salatele de ciuperci, ton,salata de legume....
Ingrediente
1 cana de apa
1/4 cana de faina 1/4 lingurita de otet
un praf de zahar
1/2 cana ulei de masline
zeama de lamaie
1lingura apa rece
sare si piper dupa gust
se poate adauga si usturoi
Se amesteca intr-o craticioara apa calduta cu faina , incet sa nu formeze cocoloase, dupa care se pune la fiert , amestecand pana se obtine o crema groasa.
Dupa ce se raceste , se pune intr-un castron si cu ajutorul unui mixer se amesteca punand pe rand otetul, zaharul, sare si piper , usturoi,se adauga in fir subtire, uleiul si sucul de lamaie. Se foloseste la salatele de ciuperci, ton,salata de legume....
Rica esta mahonesa ligera, besitos.
RispondiEliminaCe bine arata!...
RispondiEliminaPaste fericit si plin de bucurii.
RispondiEliminate pup cu drag.
Excelenta trebuie sa fie! Paste Fericit!
RispondiEliminaSarbatori Pascale fericite!
RispondiEliminaPaste fericit!
RispondiEliminaSfanta lumina a Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.
RispondiEliminaSarbatori fericite!
o teu bolo em baixo esta muito bonito adorei a decor nao consegui comentar nao sei se assim passa bjs
RispondiEliminamultumesc tuturor pentru urari,cu intarziere va doresc si eu tot binele din lume
RispondiElimina